Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil keyfiyet çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis olur.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana verişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı güzel suhuletle açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir konum simultane insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden hariçya sağlıklı açılmaktadır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar aksiyonlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride mahsur kalabilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli yangın kapısı doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binaların dokumasına akla yatkın kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek yüksek kaliteli yangın baplarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak kötüda mevzi vadi illere hizmet vermekteyiz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bütün aşamaların sağlıklı bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu rapor allıkınması sağlanır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kanatlar ortamında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page